Wanted: Full Stack Developer

Ben jij ondernemend, energiek en heb jij een hands-on mentaliteit? Wil jij meewerken aan een unieke propositie Food & Tech. Zie jij ook dat het aanbod van fastfood overweldigend is en dat het hoog tijd is om meer gezonde salades aan te bieden? Ben jij self-starting en kun je goed samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Healthy Fridge maakt gezonde salades net zo bereikbaar als een Mars of Twix! Dankzij onze smart fridges is het 24/7 mogelijk op je werk of onderweg een gezonde wrap, pokebowl of salade te kopen. Een uniek concept wat draait op robuuste hardware en innovatieve, intelligente software.  Onze focus daarbij: een prettige “customer journey” en een ultra korte productie keten waarin de consumentenvraag sturend is.

Omdat wij ontstuimig groeien, zoeken we een full stack developer. Je gaat onderdeel uitmaken van het beoogde Dev/Ops team en legt de basis voor ons tech-programma. Samenwerken met andere disciplines zoals sourcing en marketing is hierbij cruciaal. De ideale kandidaat is zelfsturend en heeft excellente communicatie vaardigheden.  

 

Wat ga je doen?

Healthy Fridge benut de innovatieve mogelijkheden van smart frigdes om de consument 24/7 toegang te geven tot een lekker, vers en gezond assortiment. Technologie is daarbij een cruciale factor voor succes. Wij zijn dan ook op zoek naar een (senior/medior) full stack developer met een bewezen trackrecord qua UX/UI design, automatisering van back-end processen, app- en web developent. Wij hebben voorkeur voor kandidaten die bekend zijn met o.a. Linux, Python, Django en React Native.

Technologie binnen de zogenaamde “automated retail” ontwikkelt zich razendsnel. Onze aanpak is dan ook pragmatisch waarbij we zelf continue in de lead moeten zijn om vorm te geven aan de toekomst. Je gaat samenwerken met een enthousiast en beproefd team met achtergronden bij bedrijven zoals Unilever, Jamie Oliver, Twynstra Gudde, PwC, en Crisp.

Kortom; een unieke kans om mee te helpen het verschil te gaan maken binnen de wereld van 24/7 lekker, vers en gezond voedsel.

Wat we bieden

  • Een baan in een dynamische werkomgeving in Den Bosch met veel ruimte voor eigen inbreng;
  • Een concurrerend salaris en optieplan;

  • Impact & relevantie: samen veranderen wij de voedselomgeving richting goed & gezond;

  • Goede secundaire voorwaarden zoals een telefoon, laptop en veel flexibiliteit.

Wat we vragen

  • Je beschikt over WO/HBO werk- en denkniveau (computer science of andere relevante technische opleiding);

  • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol;

  • Je overziet het gehele veld aan technologie (frontend, back-end, hardware, tooling, testing etc.) en zet de standaard voor high quality code: navolgbaar, betrouwbaar, herbruikbaar, schaalbaar en perfomant.

  • Sterke communicatieve vaardigheden, samenwerkend met de diverse interne- en externe disciplines.

  • Je bent een teamspeler: samen bouwen we een prachtig bedrijf!

Procedure enzo

Maakt deze rol je enthousiast? Dan horen wij graag van je!

Solliciteer via hello@healthyfridge.nl met CV en motivatie. Hoe meer je kunt delen over jezelf en de reden dat je solliciteert, hoe beter. Een referentiecheck en VOG-check zijn standaard onderdeel van onze procedure.