085 0607205 [email protected]

Gezonde voeding is van essentieel belang, vooral in de gezondheidzorg. Onze klant – het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen – beseft zich dat dat maar al te goed. We hadden een waardevol gesprek met Wesley Rabelink – Hoofd horeca van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis over de samenwerking met Healthy Fridge. 

Constante verbetering en verduurzaming 

Zo’n 1,5 jaar geleden begon de samenwerking tussen Healthy Fridge en het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen. Wesley: “Wij zijn altijd bezig met het streven naar verbetering en verduurzaming, maar zien daar ook de uitdagingen. Het is geen makkelijke taak om 24/7 gezonde en verse voedingskeuzes aan te bieden, vooral naast het bestaande aanbod in de eigen horecagelegenheden van het ziekenhuis. Daarom is de samenwerking met Healthy Fridge een fantastisch alternatief, omdat het een aanvullende optie biedt die past bij de behoeften van zowel de bezoekers als de medewerkers”. 

Over CWZ 

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, gevestigd in Nijmegen, is een vooraanstaand streekziekenhuis met diepe wortels in de lokale gemeenschap. Dit ziekenhuis legt niet alleen de nadruk op hoogwaardige medische zorg, maar plaatst ook het welzijn van de patiënten consequent in het middelpunt. 

Wat het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis kenmerkt, is de voortdurende toewijding aan verbetering en verduurzaming van de geboden zorg. In een dynamische gezondheidszorgomgeving streeft dit ziekenhuis ernaar om de dienstverlening voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van de gemeenschap. Gezonde voeding is daar een belangrijk onderdeel van.  

De samenwerking 

“De samenwerking tussen het CWZ en Healthy Fridge is een veelbelovende stap in de richting van een gezondere en duurzamere toekomst voor voeding in de zorg”. Wesley geeft aan dat hij de samenwerking met René van Healthy Fridge als ontzettend prettig ervaart. “Zijn realistische aanpak maakt alles bespreekbaar. Deze open communicatie stelt het CWZ in staat om samen te werken aan de implementatie van gezonde voeding, zonder concessies te doen aan de smaak of betaalbaarheid”.  

We hebben nu 2 fridges in het ziekenhuis staan. Eén voor medewerkers en één voor de bezoekers. Zonder gezonde voeding op te dringen, hebben wij ervoor gekozen om de Healthy Fridge aan te schaffen als extra aanbod op ons huidige restaurant aanbod.  

Het unieke aspect van deze samenwerking is dat het ziekenhuis op basis van verkoop betaalt, waardoor het een win-win situatie wordt voor zowel het ziekenhuis als de bezoekers en medewerkers. 

Favoriete gerecht van Wesley + medewerkers  

Wesley hoefde niet lang na te denken toen we hem vroegen wat zijn favoriete gerecht is uit de automaat. “De wrap met geitenkaas. Zo lekker is die. Hij valt bij iedereen goed in de smaak.” 

Tips  

Wesley is erg enthousiast over de samenwerking met Healthy Fridge. “Ze leveren echt maatwerk! De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed en ik zou dit zeker aan anderen aanraden”. Als tip geeft Wesley aan dat er soms wel wat vaker gevarieerd kan worden in de producten. Omdat gezondheid de belangrijkste pijler is van het CWZ hoopt Wesley dat de samenwerking met Healthy Fridge nog lang voortduurt!  

Wil jij net zoals CWZ ook deelnemen aan de Healthy Fridge familie? Neem dan even contact op voor een vrijblijvend kopje koffie.