085 0607205 [email protected]

Eén van onze klanten van het eerste uur is de Gemeente Utrecht. In deze blog Kitty Hallie – Eradus aan het woord. Kitty is de gedreven kracht achter Eten & Drinken en tevens Community Manager bij de Gemeente Utrecht. 

Samen bouwen aan duurzaamheid 

De samenwerking tussen Healthy Fridge en de Gemeente Utrecht begon zo’n drie jaar geleden. Met een ambitie om duurzamer te worden, aandacht voor minder afval, verminderde vleesconsumptie, en het aanmoedigen van nieuwe initiatieven, vond de Gemeente Utrecht in Healthy Fridge de ideale partner.  

In de beginfase stond Healthy Fridge nog in de kinderschoenen, maar de Gemeente Utrecht waardeerde hun bereidheid om te groeien.  

Over de Gemeente Utrecht 

De gemeente Utrecht is de bestuurlijke organisatie verantwoordelijk voor het lokale bestuur van de stad Utrecht. Als lokale overheidsinstelling richt de gemeente zich op het leveren van diensten en het nemen van beslissingen die betrekking hebben op de inwoners en bedrijven binnen haar jurisdictie. De gemeente Utrecht is belast met uiteenlopende taken, waaronder stadsplanning, openbare voorzieningen, welzijnsprogramma’s en het handhaven van lokale wet- en regelgeving. 

De samenwerking 

“Healthy Fridge staat altijd open voor suggesties en nieuwe wensen en ideeën. Daarbij zijn er zeker ook nog wensen waar Healthy Fridge ons in de toekomst nog beter bij zouden kunnen helpen. Zou zouden wij het heel prettig vinden als wij proactief geadviseerd en geïnformeerd worden over Healthy Fridge. Niet alleen over Healthy Fridge zelf maar ook bijvoorbeeld over de producten en de afkomst of het proces ervan bijvoorbeeld. Ik weet dat Healthy Fridge met producenten van eigen bodem werkt en hoe mooi die verhalen zijn. En daarnaast zouden we bijvoorbeeld heel erg geholpen zijn met een marketing toolkit waarin leuke acties voor onze collega’s bijvoorbeeld gedeeld worden. Dat is Healthy Fridge aan het oppakken. Zo kan straks de gemeente nog doeltreffender gezond eten promoten onder hun medewerkers. 

Het favoriete gerecht van Kitty 

Kitty’s favoriete gerecht uit het assortiment van Healthy Fridge is de poké bowl, en ze kijkt uit naar nog meer nieuwe producten. Van collega’s krijgt Kitty terug dat zij de wraps erg kunnen waarderen. Maar met name het feit dat je 24/7 gebruik kan maken van de Healthy Fridge vinden collega’s heel prettig.  

Tips van Kitty 

Ondanks enkele uitdagingen is Kitty erg enthousiast over Healthy Fridge en raadt het ten zeerste aan, vooral bij grote bedrijven. Ze moedigt Healthy Fridge aan om hun communicatie en merchandise met volle kracht te optimaliseren en regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken uit te voeren. Met gezondheid als belangrijke pijler binnen de Gemeente Utrecht blijft ze actief de naam van Healthy Fridge verspreiden, in de hoop dat deze bloeiende samenwerking alleen maar sterker wordt. 

Wil jij ook gezond eten op de werkvloer mogelijk maken? Neem dan snel contact op en ontdek een nieuwe ervaring van gezonde voeding.