085 0607205 [email protected]

 

 

 

 

In deze blog lichten we de fijne samenwerking tussen Rijnstate en Healthy Fridge uit. Aan het woord: Fátima Parejo Knottnerus – Teammanager Eten & Drinken in Rijnstate over de prettige samenwerking.

 

Hoogste standaard

Fátima: “Bij Rijnstate streven we naar de hoogste standaard in zorg, inclusief voeding. Of je nu in de nachtdienst werkt of overdag, wij geloven dat gezonde voeding lekker én 24/7 toegankelijk moet zijn voor iedereen. Healthy Fridge biedt een breed assortiment aan gezonde keuzes, inclusief eiwitrijke opties, waardoor we kunnen inspelen op de behoefte van een gezonde leefstijl”.

Over Rijnstate

Rijnstate, topklinisch ziekenhuis in Arnhem, staat bekend om haar toewijding aan hoogwaardige gezondheidszorg. Ze streven naar continue verbetering, ook op het gebied van voeding voor patiënten als medewerkers.

Rijnstate is niet alleen een ziekenhuis, maar een betrouwbare partner in gezondheidszorg die voortdurend bezig is met verbetering, innovatie en het welzijn van de gemeenschap.

De samenwerking

“Healthy Fridge gaat verder dan het aanbieden van gezonde opties; het ontzorgt ons ziekenhuis volledig. Het is niet alleen een aanvulling op ons restaurant, maar ook een betrouwbare bron van gezonde voeding, waardoor zowel patiënten als medewerkers zich ondersteund voelen in hun gezonde leefstijl.

 

Favoriete gerecht van Fátima en de medewerkers

De meest verkochte producten in onze Healthy Fridges zijn de wraps, zuivel en goed gevulde poké bowls. De wrap met warm gerookte zalm is echt favoriet bij onze medewerkers!

Tips

Er zijn natuurlijk altijd verbeterpunten. Zo zou Fátima wat meer inzicht willen krijgen in de oorsprong van de producten. In het kader van duurzaamheid zou Fátima hier meer openheid over willen krijgen.
Bij Healthy Fridge zijn we blij met alle feedback vanuit onze klanten. We gaan hier dan ook zeker mee aan de slag.