085 0607205 [email protected]

Leuk nieuws, we hebben de Sociale Verzekeringsbank (SVB) mogen toevoegen aan onze Healthy Fridge familie. En dubbel leuk: we staan niet op 1, maar zelfs op 5 locaties. Onze gezonde fridge is zowel op het kantoor in Zaanstad te zien als in Nijmegen, Breda, Rotterdam en Roermond. We zijn hier natuurlijk knetter trots op en dit is een fantastische kans om onze missie voort te zetten. Mooi dat een gezonde levensstijl weer een stukje dichterbij is gebracht door middel van onze fridge met gezonde voeding. 

Over SVB 

De Sociale Verzekeringsbank is een cruciale speler binnen het Nederlandse sociale zekerheidsstelsel. Opgericht in 1901, heeft de SVB als hoofddoel het uitvoeren van verschillende volksverzekeringen en sociale voorzieningen. Denk hierbij aan: de AOW (Algemene Ouderdomswet), kinderbijslag en nabestaandenuitkeringen. 

De SVB draagt bij aan de sociale zekerheid door het verstrekken van uitkeringen en het beheren van regelingen die van essentieel belang zijn voor een gezonde samenleving. 

Duurzame samenwerking 

Als organisatie hecht de SVB veel waarde aan een gezonde werkomgeving en streeft het naar het welzijn van haar medewerkers. De samenwerking met Healthy Fridge versterkt dit streven naar een gezonde levensstijl op de werkvloer, waarbij het aanbieden van toegankelijke en gezonde voedingskeuzes een belangrijk aspect is. 

Onze gezonde automaten zijn nu te vinden op verschillende vestigingen van de SVB. Dit betekent dat nog meer mensen kunnen genieten van het gemak van gezonde voeding binnen handbereik, zonder concessies te doen aan smaak of voedingswaarde. SVB creëert hiermee een aantrekkelijke werkomgeving voor haar medewerkers. Op kantoor werken wordt hiermee nog gemakkelijker én net zo gezond.  En zo breidt onze missie zich steeds verder uit.  

De voordelen van onze healthy vending 

Wij weten natuurlijk al een tijdje wat de voordelen zijn van een gezonde automaat voor jouw bedrijf. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan hebben we hier de belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet: 

 • Gezonde werkomgeving:  
  Door de aanwezigheid van onze koelkasten wordt een gezonde levensstijl gestimuleerd op de werkvloer. Medewerkers hebben toegang tot verse en gezonde snacks, waardoor ze gemakkelijker gezonde keuzes kunnen maken gedurende de werkdag. 
 • Variatie in aanbod:  
  Onze fridges zijn gevuld met een breed scala aan gezonde opties, van vers fruit en groenten tot heerlijke wraps en poké bowls. Hierdoor is er voor iedereen iets lekkers te kiezen! 
 • Energieboost:  
  Gezonde snacks dragen bij aan een steady energieniveau gedurende de dag. Dit resulteert in meer focus en productiviteit. Dit is uiteindelijk gunstig voor zowel de medewerkers als de organisatie als geheel. 
 • Duurzaamheid:  
  Naast het bevorderen van gezond eten, dragen we ook bij aan duurzaamheid. Onze producten worden met zorg geselecteerd op basis van ethische en duurzame criteria, wat bijdraagt aan een positieve impact op mens en milieu. Recent hebben we ook weer een mooie stap gemaakt omtrent plasticvrije verpakkingen <link naar artikel van 1 feb> 

Wil jij net zoals SVB ook deelnemen aan de Healthy Fridge familie? Neem dan even contact op voor een vrijblijvend kopje koffie.