085 0607205 [email protected]

In een wereld waar gezondheid en welzijn steeds meer aandacht krijgen, is het van essentieel belang om gezonde eetgewoonten te bevorderen, vooral op de werkplek. Bij Healthy Fridge geloven we sterk in het bieden van gemakkelijke toegang tot gezonde maaltijden, en onze recente samenwerking met Maastro heeft ons in staat gesteld dit streven verder te verwezenlijken.

 

Het begon allemaal met een opmerkelijke observatie: medewerkers van Maastro die dagelijks de loopbrug overstaken richting de Healthy Fridge bij MUMC om hun favoriete gezonde producten te halen. Deze gewoonte wekte onze nieuwsgierigheid en inspireerde ons om contact op te nemen over een mogelijkheid van een Healthy Fridge bij Maastro.

 

Deze nieuwsgierigheid leidde tot een leuke samenwerking. Dankzij de inspanningen van Liesbeth, een sleutelfiguur bij Maastro, kwam het partnerschap tot stand. Liesbeth benaderde ons met interesse in het plaatsen van een Healthy Fridge op de werkvloer van Maastro, waardoor medewerkers 24/7 toegang zouden krijgen tot gezonde maaltijden en snacks.

 

Wat maakt onze Healthy Fridges zo speciaal dat medewerkers speciaal tijdens hun lunchpauzes de moeite nemen om ze te bezoeken? Het antwoord ligt in ons streven naar kwaliteit, variatie en gemak. Onze fridges zijn gevuld met een knettersvers aanbod aan verse en gezonde opties, van smaakvolle pokebowls tot goed gevulde wraps en gezonde smoothies + nog veel meer! Bovendien zijn al onze producten zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de huidige wensen van medewerkers

 

Wil je zelf ontdekken waarom medewerkers van Maastro graag naar onze Healthy Fridges komen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een proeverij aan te vragen! We zijn ervan overtuigd dat een kennismaking met onze gezonde en smakelijke selectie je zal inspireren om ook jouw werkomgeving te voorzien van de voordelen van een Healthy Fridge.

 

Bij Healthy Fridge zijn we trots op onze samenwerking met Maastro en kijken we ernaar uit om samen een positieve impact te hebben op de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers. Samen zetten we een stap in de richting van een gezondere en gelukkigere werkplek.