085 0607205 [email protected]

Ontdek hoe Healthy Fridge zich inzet om voedselverspilling te beperken

Bij Healthy Fridge gaat onze toewijding aan duurzaamheid verder dan alleen het leveren van gezonde voeding. Elke dag streven we ernaar om een positieve impact te maken op het milieu door voedselverspilling tegen te gaan. Hoe doen we dat? Laten we eens een kijkje nemen achter de schermen van onze praktijken.

Het algoritme minimaliseert voedselverspilling

Bij Healthy Fridge geloven we in een doordachte aanpak als het gaat om het produceren van onze producten. Doordat we op ieder moment van de dag de fridge kunnen uitlezen, hebben we volledig inzicht in de beschikbaarheid. Ons algoritme voorspelt nauwkeurig de verwachte vraag voor iedere fridge. Deze informatie delen we continu met onze producenten, waardoor zij pas in de middag en avond verse producten gaan bereiden voor de volgende dag. Alles is vers en we gebruiken geen overbodige producten. Het algoritme signaleert ook tijdig of we in de fridge producten met korting aanbieden. Ook op die manier minimaliseren wij voedselverspilling zoveel mogelijk. 

Doe jij ook mee?

Samen met jou willen wij zo min mogelijk voedsel verspillen. Wij moedigen iedereen aan om deel te nemen aan de verspillingsvrije week. Samen bereiken we meer en samen maken wij tastbaar het verschil.

Bekijk ook het YouTube filmpje voor een uitgebreide uitleg: https://youtu.be/M2hJtfOW9DU?si=ftOef3HVvbh4pAoi