085 0607205 [email protected]

Bij Healthy Fridge zijn we toegewijd aan het ondersteunen van een gezonde levensstijl voor werkgevers en werknemers. Gezonde voeding is een hot topic. Mensen zijn zich steeds meer bewust van het belang van het eten van gezonde voeding. De voedingstrends van de afgelopen jaren wijzen dit dan ook uit. Er komt gelukkig steeds meer de nadruk te liggen op verse, onbewerkte producten, zonder alle onnodige toevoegingen.  

Hier is een exclusief kijkje achter de schermen van hoe onze koelkast werkt en hoe gemakkelijk het is voor jou om gezonde keuzes te maken. 

1. 🥗 Gezonde Variatie: Onze koelkast wordt dagelijks bijgevuld met een breed scala aan gezonde opties, zodat er altijd iets is voor iedereen. Van knapperige salades tot smakelijke sapjes, we hebben het allemaal! Per seizoen wisselen we het menu ook af, zo zorgen we niet alleen voor variatie maar houden we ook rekening met het aanbod per seizoen van de lokale producenten. 

2. 🧊 Onze Slimme Koelkast: Onze koelkast is uitgerust met slimme technologie. De fridge is zo ingesteld dat deze op afstand aangestuurd wordt en daarmee versheid in de gaten houdt en gebruikers trakteert op aanbiedingen.  

3. 📱 Eenvoudige bediening: Geen gedoe met lange rijen in de supermarkt! Met de display kunnen werknemers eenvoudig én snel hun favoriete gezonde snacks en maaltijden uitkiezen. 

4. 👛 Betaalbaar: Geen bizar hoge prijzen maar te vergelijken met AH2Go.  

5. 🥗 Duurzaam: We zorgen ervoor dat onze verpakkingen worden ingezameld voor recycling. En wij brengen steeds meer onverkochte producten naar mensen, die geen gezond en goed eten kunnen kopen. 

6. 🥬 Lokaal: We bieden op een laagdrempelige manier 24/7 lekker en gezond eten aan van lokale producenten. 

Bekijk de video om te zien hoe onze koelkast werkt en hoe jouw medewerkers kunnen genieten van de voordelen van gezond eten op het werk. 💪🥗 

Loopt het water je in de mond en hoor je graag meer over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!