085 0607205 [email protected]

Bij Healthy Fridge streven we elke dag met passie naar lekkere én gezonde voeding. Deze keer nemen geven we jullie kijkje achter de schermen bij wat er gebeurt om ervoor te zorgen dat elke keuze uit de Healthy Fridge een heerlijke ervaring is. Bij Healthy Fridge is ‘vers’ niet zomaar een woord; het is een belofte die we elke dag nakomen.  

Bij ons geen fabriekswerk, maar een klein team van 6 mensen, onder de bezielende leiding van Marga en Brygida, werkt onvermoeibaar om de maaltijden klaar te maken met de meest verse en smaakvolle ingrediënten. De romige textuur van avocado, de zoete explosie van zacht fruit, de zilte tinten van wakamé en de knapperige frisheid van verschillende sla soorten vormen de bouwstenen van onze voedzame creaties. 

Vers van het mes naar de Fridge 

Wij geloven in het behoud van de optimale versheid van onze producten. Daarom begint ons team zo laat mogelijk met het snijden, verwerken en klaarmaken van de ingrediënten. Het resultaat? Knetterverse ingrediënten die binnen 24 uur van productie naar de Fridge reist. Dat betekent dat jij kunt genieten van de maximale versheid en smaak bij elke hap.  

Lokale producenten 

Bij het samenstellen van onze heerlijke gerechten gaan we een stap verder door samen te werken met lokale producenten. Zo werken we onder andere samen met Theo Verploegen uit Overasselt en Bakker Arts uit Ottersum. Onze ingrediënten zijn verser dan ooit, dankzij deze lokale leveranciers. Korte lijnen zorgen ervoor dat de producten snel van het land naar onze keuken gaan, waardoor we een minimale impact op het milieu hebben en jij kunt genieten van ingrediënten van hoge kwaliteit. 

Wil jij ook gezond eten op de werkvloer mogelijk maken? Neem dan snel contact op en ontdek een nieuwe ervaring van gezonde voeding.