085 0607205 [email protected]

Bij Healthy Fridge staat versheid en gezondheid centraal, en een van onze meest geliefde producten brengt dit samen, namelijk de poké bowl. Deze kleurrijke variatie vol smaak en gezonde ingrediënten heeft niet alleen een heerlijke smaak, maar biedt ook talloze voordelen en is gezond! 

Waar komen onze ingrediënten vandaan? 

Bij Healthy Fridge geloven we in de kracht van lokale samenwerkingen en ondersteunen we graag onze lokale boeren. De ingrediëntengroenten voor onze verse poké bowls worden zorgvuldig geselecteerd bij boeren in de regio, zoals onze teler Theo Verploegen uit Overasselt. Dit niet alleen om de versheid te waarborgen, maar ook om de lokale gemeenschap te ondersteunen en de ecologische voetafdruk te verminderen. 

Gezonde en Verse Ingrediënten 

Een typische poké bowl bij Healthy Fridge zit boordevol gezonde ingrediënten. De basis bestaat vaak uit warm gerookte zalm, die rijk is aan omega-3 vetzuren. We kiezen voor duurzame visserij, volgens de bekende MSC norm. Daarbij voegen we een kleurrijke mix van groenten toe, waaronder zeewier, komkommer, wortel en Edamame bonen, die niet alleen voor smaak zorgen maar ook een scala aan voedingsstoffen leveren. 

De voordelen van een poké bowl 

  • Rijk aan voedingsstoffen: Onze poké bowls bieden een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vezels, vitamines en gezonde vetten. 
  • Een echte energieboost: De combinatie van verse ingrediënten geeft je niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook de energie die je nodig hebt om de dag door te komen. 
  • Betaalbaar: Geen bizar hoge prijzen maar te vergelijken met AH2Go.    

Kies voor Vers, Kies voor Gezond! 

Met onze verse poké bowls willen we je inspireren om bewust te kiezen voor gezonde en verse voeding. Door lokale boeren te ondersteunen en gebruik te maken van hoogwaardige ingrediënten, willen we niet alleen een culinaire ervaring bieden, maar ook bijdragen aan een gezondere en duurzamere levensstijl. 

Ontdek de heerlijke wereld van verse poké bowls bij Healthy Fridge en trakteer jezelf op een smakelijke reis naar gezondheid!