085 0607205 [email protected]

Goed eten moet vooral ontzettend lekker zijn. Daarom zijn onze recepten rijk gevuld met de beste ingrediënten van lokale producenten. Wij koken, bakken, snijden en bezorgen onze producten elke dag knettervers. In deze blog staat één van onze favoriete gezonde producten centraal: de wrap. Laten we een kijkje nemen achter de schermen! 

Versheid van lokale boeren 

Onze wraps beloven niet alleen smaak, maar ook versheid van het hoogste niveau. We houden van vers en onbewerkt. We rollen dagelijks onze wraps en werken samen met telers uit de buurt. Onze belofte aan jou: de wrap, die wij vandaag maken ligt knettervers, dus binnen een etmaal in de fridge. Zo is de afstand tussen het land en je bord kort en wordt geen versheid verspilt.   

Het wrap proces 

Slechte gewoontes sluipen er makkelijk in. Daarom heeft Healthy Fridge zich tot doel gesteld om knettervers en gezond eten makkelijker te maken dan fast food. En met name veel lekkerder. De wrap wordt door onze chefs met zorg samengesteld en blinken uit door mooie, smaakvolle ingrediënten en bijzondere combinaties. Probeer maar eens onze geitenkaas wrap, met daarin vers gesneden groente en hazelnoten.  

Voor elk moment geschikt  

Of je nu onderweg bent of even pauzeert voor de lunch, onze wraps passen bij elke gelegenheid. Ideaal voor een snelle hap of als lunch of maaltijd.  

Ontdek de wrap bij Healthy Fridge 

Benieuwd geworden naar onze wraps? Kom langs bij Healthy Fridge en ontdek de verscheidenheid aan wraps die we te bieden hebben: 

  • Geitenkaas & hazelnoot
  • Gezond, kaas & ei
  • Gerookte wilde zalm
  • NoChicken Teriyaki