085 0607205 [email protected]

Het nieuwe jaar brengt niet alleen frisse energie en goede voornemens met zich mee, maar ook een groene verandering bij Healthy Fridge! Vanaf januari introduceren we met trots plasticvrije verpakkingen: te beginnen met de heerlijke poké bowl zalm, wakame & edamame. Met deze belangrijke stap zijn we onderweg naar een steeds groenere planeet.  

Op weg naar plasticvrij! 

Bij Healthy Fridge hechten we naast lekkere en gezonde voeding ook veel waarde aan duurzaamheid. We dragen dan ook graag ons steentje bij om zo duurzaam mogelijk te produceren. Dit komt naar voren in onze maaltijden en grondstoffen, maar ook met onze verpakkingen slaan we nu een nieuwe slag. 

SUP (Single Use Plastic)- wetgeving 

Met de overgang naar plasticvrije verpakkingen voldoen deze producten aan de nieuwe SUP-wetgeving, die op 1 januari 2024 in Nederland van kracht is gegaan. Dit betekent dat we niet alleen lekker en gezond eten serveren, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Win-win als je het ons vraagt! 

Plasticvrije maaltijdboxen 

Voor onze poké bowls en salades stappen we over op kartonnen mealboxen. Deze duurzame maaltijdbakken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd en 100% gerecycled karton. Met een extra laag barrière papier zijn ze volledig lekvrij en, als kers op de taart, kunnen ze worden opengevouwen tot een handig bord. Zo geniet je niet alleen van een heerlijke maaltijd, maar draag je ook bij aan een verbeterde eetervaring. 

We hopen dat deze verandering niet alleen de smaakpapillen zal prikkelen maar ook de harten van onze klanten. Samen zetten we stappen naar een plasticvrije toekomst!