085 0607205 [email protected]

Richard Vollebregt en René Bink bundelden hun liefde voor gezondheid en innovatie om het concept van de Healthy Fridge te creëren. “In het buitenland zagen we dat het concept van een gezond mini-restaurant op openbare plekken al veel voorkwam. Dat moet ook in Nederland kunnen, dachten wij! Wij vinden dat het even makkelijk moet zijn om een salade te kopen als een candybar. Want hoe vaak komt het wel niet voor dat je door een vergadering, werkplanning of een afspraak buiten de deur de middag- of avondcatering misloopt op kantoor?” René heeft ontzettend veel kennis vergaard op het gebied van voeding en samen met de technologische kennis van Richard vormde dit een sterke basis voor de Healthy Fridge. Inmiddels bestaat de Healthy Fridge alweer bijna 4 jaar en hebben ze een prachtig klantenportfolio opgebouwd, zoals bijvoorbeeld Stadhuis Utrecht, Jeroen Bosch Ziekenhuis  en Just Eat.

 

“De crux zit ‘m in de logistiek. Wat wij zo belangrijk vinden en ook zagen in bijvoorbeeld Amerika, is dat het eten niet alleen gezond, maar ook écht lekker & vers moet zijn. Mensen moeten blij worden van ons assortiment. We werken met lokale partijen om die verfijnde smaak terug te laten komen in onze gerechten. De juiste receptuur is belangrijk. We blijven onszelf op dat vlak dagelijks uitdagen.Je kunt je voorstellen: voor dagverse levering is logistiek een uitdaging.  Om echt waar te maken wat we beloven, hebben we de eerste jaren dan ook alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we dit logistiek kunnen bolwerken. Een tijdige vulling van de koelkasten is belangrijk. Je wilt natuurlijk niet  dat mensen misgrijpen. Al met al een hele onderneming, maar het is ons gelukt! We zijn dan ook super trots op waar we vandaag de dag staan. Healthy Fridge is een concept om op een laagdrempelige manier 24/7 lekker en gezond eten aan te bieden, afkomstig van lokale producenten. “Nu we de kwaliteit kunnen waarborgen, is het tijd om heel Nederland mee te nemen op onze missie naar gezond én lekker eten op de werkvloer!”, vertelt René met voelbare trots en gedrevenheid.

Vandaag de dag zetten zij hun visie voort om gezonde keuzes naar kantoren, ziekenhuizen, scholen en sportscholen te brengen en een gezondere werkplek te creëren. Wil je meer weten en/of een proeverij inplannen, vul dan onderstaand formulier in: