085 0607205 [email protected]

Coronapandemie

Voor velen is de coronapandemie een nare periode met veel onzekerheid, maar voor Cees betekent het een onverwacht rustige periode van bezinning. Hij ziet de pandemie als een kans om even op adem te komen na een intense periode van werkzaamheden.

Tijdens een bezoek aan het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein komt Cees in aanraking met Healthy Fridge. Terwijl hij daar in de wachtruimte zit, krijgt hij last van een knorrende maag en ontdekt hij de oplossing voor 24/7 toegang tot een makkelijke en gezonde maaltijd. “Het concept sprak me direct aan,” zegt hij.

Bezorgen bij Healthy Fridge

Cees begint als bezorger bij Healthy Fridge wanneer de pandemie tot zijn einde komt. Hij geniet van de actieve rol en de mogelijkheid om bij te dragen aan een gezondere levensstijl voor anderen. Elke ochtend van 5 tot 12 uur rijdt hij door het land om de Healthy Fridge op verschillende locaties bij te vullen.

Na een paar maanden als bezorger te hebben gewerkt, begint zijn ondernemershart weer te kloppen. “Ik merk enkele aspecten binnen het bedrijf op die naar mijn mening verbeterd kunnen worden,” zegt Cees. Vanwege zijn sterke betrokkenheid bij de missie en visie van Healthy Fridge, besluit hij actie te ondernemen.

Op het kantoor bij Healthy Fridge

Uiteindelijk komt er een positie vrij voor Operational Developer op het kantoor van Healthy Fridge, en Cees grijpt zijn kans. Hij is ontzettend blij met deze kans en heeft sindsdien veel voldoening gevonden in zijn nieuwe rol. “Ik waardeer de informele werksfeer binnen het bedrijf en ben enthousiast over de voortdurende focus op gezondheid en welzijn.”

Van bezorger tot Operational Developer, Cees’ reis bij Healthy Fridge is een inspirerend voorbeeld van hoe een onverwachte wending in het leven kan leiden tot nieuwe kansen en groei. We zijn ontzettend blij met de toegevoegde waarde van Cees in ons team.