085 0607205 [email protected]

Namens het hele team van Healthy Fridge willen wij jullie fijne feestdagen toewensen! Terwijl velen van ons hopelijk genieten van een paar dagen vakantie, werken wij gewoon door om ervoor te zorgen dat de Healthy Fridge altijd gevuld is met verse en gezonde producten. 

Bij Healthy Fridge begrijpen we dat gezonde maaltijden niet afhankelijk zijn van de klok. Of het nu ‘s ochtends vroeg is, midden in de nacht of tijdens een feestdag, wij beloven niet voor niets 24/7 een goed gevulde gezonde koelkast. 24/7 toegang tot een dagvers grab & go assortiment. Waarbij wij per locatie en per dag een geoptimaliseerd assortiment kunnen verzorgen.  

Speciaal voor degenen met weekend- of nachtdiensten, dus ook prettig om te weten dat Healthy Fridge ook in de kerstperiode beschikbaar blijft. Of je nu een verpleegkundige bent die nachtdiensten draait, een politieagent die het straatbeeld veilig houdt, of welke beroepsgroep dan ook met onregelmatige diensturen, wij zorgen altijd voor gezonde voeding, juist in deze periode wel zo prettig! 

Dus, of je nu geniet van een rustige vakantie thuis of hard aan het werk bent tijdens de feestdagen, Healthy Fridge staat klaar om jou te ondersteunen in het behouden van een gezonde levensstijl. Onze koelkasten blijven gevuld met heerlijke opties, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van vers en voedzaam eten. 

Mooie feestdagen en een heel GEZOND 2024!