085 0607205 [email protected]

 

 

Wat als je met minimale inspanning een positieve impact op de wereld zou kunnen hebben? Dat is precies het idee achter SUNT. Het bedrijf is ontstaan met als missie om wereldwijd geen enkele banaan meer verloren te laten gaan, de voedingsindustrie te verduurzamen en innovatie te brengen in het bakkerijschap.

 

Voedselverspilling is wereldwijd een gigantisch probleem, met 1,6 biljoen kilo voedsel dat jaarlijks wordt verspild. Dit heeft niet alleen gevolgen voor het milieu, maar ook voor de samenleving en de economie. Van de voedselafvalketen tot in onze eigen keukens, voedselverspilling komt op vele niveaus voor. Maar wist je dat een kwart van het voedsel in Europa en de VS dat wordt verspild, genoeg zou zijn om iedereen met voedseltekorten van eten te voorzien?

 

Interessant genoeg is de banaan het meest verspilde fruit ter wereld. Van de 100 miljoen ton geteelde bananen wordt wereldwijd ongeveer 50 miljard kilo verspild in de gehele keten. Deze verspilling omvat niet alleen te kleine, te kromme of te grote bananen, maar zelfs groene, gele en losse bananen worden onnodig weggegooid. Daarom zet SUNT zich in om van deze verspilde bananen de lekkerste en gezondste producten te maken.

 

Wij bij Healthy Fridge vonden dit een inspirerend verhaal met een mooie visie en missie. Daarom zijn we enorm enthousiast om onze nieuwste samenwerking met leverancier SUNT aan te kondigen! Ons nieuwe tussendoortje is niet alleen erg lekker, maar ook duurzaam en verantwoord:

 

🍌 45% Fruit: Bananenbrood op basis van maar liefst 45% fruit. Hierdoor levert dit tussendoortje je een energieboost, terwijl je geniet van de smaakvolle combinatie van bananen en dadels. 🍯

 

🍌 Geen Toegevoegde Suikers: De natuurlijke zoetheid van bananen en dadels zorgt voor een perfecte balans van smaken, zonder toegevoegde suikers.

 

🍌 Rijk aan Eiwitten en Vezels: Wist je dat één plakje van dit tussendoortje maar liefst 6,8 gram eiwitten en 3,2 gram vezels bevat? Het is niet alleen lekker, maar ook voedzaam en vullend, perfect voor een snelle energieboost tussen de maaltijden door. 💪

 

Laten we samen werken aan een wereld waarin ons voedsel wordt gewaardeerd en gebruikt voor wat het is – brandstof voor ons lichaam en niet voor de vuilnisbelt! Met ons nieuwe tussendoortje laten we zien dat duurzaamheid en genieten hand in hand kunnen gaan. Probeer het zelf en ontdek de heerlijke smaak van verantwoord snacken!