085 0607205 [email protected]

Bij Healthy Fridge blijven we op zoek naar manieren om onze producten duurzamer, gezonder en toegankelijker te maken. 

 

Stap voor stap duurzamer

Plastic verpakkingen zijn een groot probleem voor het milieu; het recyclen gaat namelijk niet altijd even goed. Bij Healthy Fridge onderzoeken we daarom waar we plastic kunnen verminderen. Hierdoor is nu ook de Noedels Avocado Ei overgezet op deze kartonnen verpakking. Deze is duurzamer en lekvrij. Je kunt hem ook nog eens uitklappen om als bordje te gebruiken. Handig, hè?

 

Vegetarische receptuur 

We willen bij Healthy Fridge het assortiment zo toegankelijk mogelijk maken. Op verzoek is de receptuur van de pokébowl met noedels aangepast, om deze 100% vegetarisch te maken. No more guilty pleasure, just the pleasure!

 

Wat zit erin?

Een basis van Udon noedels en een gehalveerd ei worden gecombineerd met diverse groenten. Zachte avocado, knapperige edamame boontjes en pittige radijsjes geven, samen met de lichtzoete wortel julienne, een complete smaak aan deze maaltijd. De topping van lente-ui geeft een heerlijke crunch en de zoetpittige teriyaki saus maakt de beleving van de poké bowl compleet. 

 

SUP-proof 

De categorie poké bowls in de Healthy Fridge is hiermee vanaf heden volledig SUP-proof. Dit betekent weer een stap vooruit in het kader van duurzaamheid!