085 0607205 [email protected]

Een gezonde werkplek is een recht voor iedereen

Elk jaar wordt op 28 april de Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk gevierd. Deze dag, georganiseerd door de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO), benadrukt het recht van elke werknemer op een veilige en gezonde werkomgeving.

Bij Healthy Fridge begrijpen we het belang van deze dag en de impact die het heeft op werknemers over de hele wereld. René en Richard zijn in 2020 bewust begonnen met een persoonlijke missie, deze missie sluit nauw aan bij de doelstellingen van de Werelddag; Wij streven ernaar om gezonde eetmogelijkheden te bieden die bijdragen aan het welzijn van werknemers op hun werkplek. 

 

Gezondheid op de Werkplek: Meer dan Alleen Fysieke Veiligheid

Veiligheid op het werk gaat niet alleen over het voorkomen van ongevallen. Het gaat ook over het creëren van een omgeving die de algehele gezondheid bevordert. Dit omvat zowel fysieke als mentale gezondheid. Een gezonde werkplek kan leiden tot verhoogde productiviteit, minder ziekteverzuim en een positieve werksfeer.

Wij dragen hieraan bij door gezonde, verse en smakelijke voedingskeuzes aan te bieden via onze innovatieve koelkasten. Met 24/7 toegang tot gezonde snacks en maaltijden zoals onze Salade Avocado Kimchi, ondersteunen we werknemers in hun streven naar een gezondere levensstijl, zelfs tijdens drukke werkdagen.

 

Lokale Producten, Verse Ingrediënten

Onze recepten zijn niet alleen gezond, maar ook smaakvol, dankzij de verse ingrediënten zoals avocado en aardbeien. We geloven dat goed eten ook ontzettend lekker moet zijn. Daarom werken we samen met lokale partners zoals boer Theo Verploegen uit Overasselt en Leonie van Zuilichem van het bedrijf Qarc om de beste producten te leveren, die elke dag vers in onze koelkasten belanden.

 

Samen Sterker

De Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk herinnert ons eraan dat we samen sterker staan. Zo kunnen we een veiligere en gezondere werkomgeving creëren voor iedereen.

Laten we deze dag gebruiken als een kans om te reflecteren op onze werkplekken en om actie te ondernemen waar nodig. Want een gezonde werkplek is niet alleen een recht, het is ook een slimme investering in onze toekomst.

Voor meer informatie over hoe Healthy Fridge kan bijdragen aan een gezondere werkplek, kijk verder op onze website.