085 0607205 [email protected]

 

Onze samenwerking begon tijdens de coronacrisis, toen wij allebei zagen dat gezond eten belangrijker was dan ooit. Samen met Wessels Grootverbruik hebben we daarom Freshminds Food in Heteren opgericht, een tof project waarbij we gezonde maaltijden combineren met betaalbaarheid.

 

Enno Reijnen van Freshminds Food vertelt dat mensen steeds meer trek hebben in gezonde maaltijden en tussendoortjes. Daar spelen wij op in met onze wraps, pokébowls en sandwiches, boordevol verse ingrediënten voor die lekkere, frisse smaak.

 

Wessels Grootverbruik is een groentesnijderij die gespecialiseerd is in het panklaar leveren van vers gesneden aardappelen, groenten en fruit. Zij zitten ook gevestigd in Heteren, wat zorgt voor een korte keten. De groenten en fruit worden elke dag vers gesneden en geleverd aan Freshminds Food. Hier maken wij met verse groente en fruit dezelfde dag nog onze maaltijden. Onze bezorgers halen het de volgende ochtend op zodat jij weer een goed gevulde Healthy Fridge hebt. 

 

Je vindt onze producten niet alleen in onze slimme koelkasten, maar ook op evenementen en in cateringboxen. Bij Freshminds Food geloven we in gezond eten voor iedereen. Met onze focus op natuurlijke ingrediënten en een breed scala aan lekkere recepten willen we gezonde voeding toegankelijk maken.